gasten zeggen

15 Aug. 2018 Renee D. zei …
Hartelijk dank voor de warme ontvangst met het lekkere eten en de heerlijke wijn. Wij koken graag en mijn dochter las dat de eigenaresse kookboeken geschreven had. We dachten dat het equipment dan wel goed moet zijn, itt de meeste huizen. Blijk ik ook nog eens het eerste boek al jaren in bezit te hebben!
Wij zijn nu een paar dagen hier en zijn onder de indruk van het mooie design ook van slaapkamers en badkamers. Wij komen graag terug voor langere periode.
11 Aug. 2018 Philip S., Belgie, zei…
Arrivederci
Het huis is uitgerust op een manier die we nog maar zelden zijn tegengekomen in al de jaren dat we vakantiehuizen huren. Absolute stilte en rust. We houden het kort: “Perfetto!”
21 juli 2018 Jan O. zei…
Wij hebben wederom ontzettend genoten van rust, stilte en het mooie huis. Voor iedereen in het gezin een eigen plek.
5 Aug. 2017 Family V. zei…
Heerlijk weer, verfrissend windje bij het zwembad en heerlijk huis. Fenomenaal uitzicht. Dit is een mooie plek. Authentiek, rustig en weinig toeristisch.
14 Jun. 2016 Lucie B. zei…
Een genot om hier te zijn
Warm en vriendelijke ontvangst met als grote verrassing dat alles nog mooier was dan op de foto’s.  Wat een uitzicht, wat een schoonheid. Huis en decor heel compleet van vaatwasser tot aan de spelletjes, van wasknijpers tot aan het de mooie inrichting. Prachtig zwembad en lief beheerders. Van harte aanbevolen.
4 Jul. 2016 J&D zei…
Magnifique
Ons verblijf in jullie prachtige Villa was weer geweldig. De rust, het panorama en de nabijheid van Rome zijn onvergelijkbaar. De kinderen en hun partners waren ook unaniem enthousiast. Het was heel fijn om hier de 60e verjaardag van Joost te vieren. Wat een eldorado.
14 Jul. 2016 Arjen zei…
Extraordinary 
Op de foto’s leek het een mooi huis. In werkelijk overtrof het onze verwachtingen. Het panorama kun je niet in foto’s vangen en de stilte is niet te beschrijven. We hebben samen heerlijk kunnen ontspannen en we hebben een prachtige week gehad Wij komen zeker terug. Misschien al wel dit jaar.
10 Jul. 2015 Arnoud zei…
We enjoyed it again
Wij zijn nu voor de tweede keer in deze prachtige villa. Met onze drie kinderen genoten van de ruimte, de rust en het zwembad. We hebben geen kind aan ze gehad.
25 May 2014 Erik zei…
Wat een plek!!
Bij de eerste stap in dit huis was meteen duidelijk waarom we al drie maanden uitkeken naar onze vakantie in Italie. Het overtrof onze verwachtingen. Wat een mooie plek en wat een cpompleet en harmonieus huis, een groot compliment!