gasten zeggen

5 Sep 2020 Bianca zei….

Met een heerlijk glas van jullie wijn in onze hand wil ik jullie bedanken voor het warme welkom. We zijn er een beetje beduusd van. Zeker ook van de schoonheid om ons heen. Wij hebben het hier heerlijk.
27 Aug 2020 Gwenny zei…
Heel hartelijk bedankt voor het warme welkom in Villa Montagnola. Wij voelden ons bevoorrecht dat we op deze prachtige mochten verblijven. Bedankt voor de kans om in jullie mooie huis te zijn. Wij hebben er enorm van genoten.
11 Jul 2020 Pel zei…
Prachtige plek met magnifiek uitzicht. Maar 1 uurtje van Rome. Een heel compleet en comfortabel huis waarin je de zorg van de eigenaren voelt.
23 Jun 2020 Jan O. zei….
Wij hebben een prachtige tijd gehad in Torri. Jullie hartelijkheid maakt dat we ons daar helemaal gelukkig en op z’n plaats voelen.
17 Aug 2019 Marjolein zei…
Wat een prachtig huis. De plek en het uitzicht zijn adembenemend. Het zwembad is prachtig. De layout en de inrichting van het huis zijn helemaal perfect. Je ziet en voelt de liefde van de eigenaar voor dit huis en deze plek. We hebben een mooie tijd gehad. Wij waardeerden zeer de vele nuttige tips. Normaal gaan we nooit terug naar waar we geweest zijn maar heel waarschijnlijk wordt Villa Montagnola de uitzondering op de regel.
10 Jun 2019 Inge zei….
Een 5 sterren locatie met hoge standaard en kwaliteit. Wij vonden de inrichting heel mooi en voelde ons erg welkom mede door de enorme gastvrijheid.
15 Aug. 2018 Renee D. zei …
Hartelijk dank voor de warme ontvangst met het lekkere eten en de heerlijke wijn. Wij koken graag en mijn dochter las dat de eigenaresse kookboeken geschreven heeft. We dachten dat het equipment dan wel goed moest zijn, itt de meeste huizen. Blijk ik ook nog eens het eerste boek al jaren in bezit te hebben!
Wij zijn nu een paar dagen hier en zijn onder de indruk van het mooie design ook van slaapkamers en badkamers. Wij komen graag terug voor langere periode.
11 Aug. 2018 Philip S., Belgie, zei…
Arrivederci
Het huis is uitgerust op een manier die we nog maar zelden zijn tegengekomen in al de jaren dat we vakantiehuizen huren. Absolute stilte en rust. We houden het kort: “Perfetto!”
21 juli 2018 Jan O. zei…
Wij hebben wederom ontzettend genoten van rust, stilte en het mooie huis. Voor iedereen in het gezin een eigen plek.
5 Aug. 2017 Family V. zei…
Heerlijk weer, verfrissend windje bij het zwembad en heerlijk huis. Fenomenaal uitzicht. Dit is een mooie plek. Authentiek, rustig en weinig toeristisch.
14 Jun. 2016 Lucie B. zei…
Een genot om hier te zijn
Warm en vriendelijke ontvangst met als grote verrassing dat alles nog mooier was dan op de foto’s.  Wat een uitzicht, wat een schoonheid. Huis en decor heel compleet van vaatwasser tot aan de spelletjes, van wasknijpers tot aan het de mooie inrichting. Prachtig zwembad en lief beheerders. Van harte aanbevolen.
4 Jul. 2016 J&D zei…
Magnifique
Ons verblijf in jullie prachtige Villa was weer geweldig. De rust, het panorama en de nabijheid van Rome zijn onvergelijkbaar. De kinderen en hun partners waren ook unaniem enthousiast. Het was heel fijn om hier de 60e verjaardag van Joost te vieren. Wat een eldorado.
14 Jul. 2016 Arjen zei…
Extraordinary 
Op de foto’s leek het een mooi huis. In werkelijk overtrof het onze verwachtingen. Het panorama kun je niet in foto’s vangen en de stilte is niet te beschrijven. We hebben samen heerlijk kunnen ontspannen en we hebben een prachtige week gehad Wij komen zeker terug. Misschien al wel dit jaar.
10 Jul. 2015 Arnoud zei…
We enjoyed it again
Wij zijn nu voor de tweede keer in deze prachtige villa. Met onze drie kinderen genoten van de ruimte, de rust en het zwembad. We hebben geen kind aan ze gehad.
25 May 2014 Erik zei…
Wat een plek!!
Bij de eerste stap in dit huis was meteen duidelijk waarom we al drie maanden uitkeken naar onze vakantie in Italie. Het overtrof onze verwachtingen. Wat een mooie plek en wat een cpompleet en harmonieus huis, een groot compliment!